Welkom bij LJ Solutions, uw referentie in tuinaanleg en tuinonderhoud in Hasselt (Limburg)

 
 
 

Uw eigen groene oase

LJ Solutions is uw betrouwbare partner in tuinaanleg en -onderhoud. Wij beschikken over een vakkundig en flexibel team dat van uw tuin een groene oase maakt, een plek waar u tot rust komt en waarvan u 100% kunt genieten.

 

Voor ons is kwaliteit een absolute must. U komt als klant op de eerste plaats en wij vinden het belangrijk dat u op beide oren kunt slapen. Kwaliteit aan een marktconforme prijs, dat is waar wij voor gaan! Wij beschikken over alle nodige materialen, apparatuur en machinerie. Met andere woorden, wij hebben alles in eigen beheer.

 

Als u zelf voldoende ruimte en groene vingers hebt om in uw tuin te werken, kunt u kiezen voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt. Voor eenmalige opdrachten werken we in regie waarbij we uw voorgesteld budget respecteren. Geeft u uw tuin graag uit handen? Dan stellen we u een jaarlijks onderhoudscontract voor dat precies wordt afgestemd op uw behoeften. Genieten is het enige wat dan nog op uw lijstje staat.

Totaalconcept op maat

Ook voor klinkerwerken voor de aanleg van uw parking of terras kunt bij ons terecht. Jan Buntinx is zaakvoerder van zowel KBKR bvba (www.klinkerwerkenhasselt.be) als LJ Solutions, waardoor wij u een totaalconcept kunnen aanbieden. Er is immers een perfecte synergie tussen beide bedrijven.

 

U heeft slechts één aanspreekpunt. Dat geldt voor al uw tuinprojecten en tuinonderhoud, voor het aanleggen van inritten en terrassen bestaande uit klinkers of blauwe steen, en zelfs voor kleine grondwerken en uiteenlopende renovatiewerken.

 

Bent u op zoek naar een tuinaannemer die met kennis en kunde uw tuin aanpakt?
Contacteer ons dan nu voor een gratis prijsofferte en specialistisch advies.
Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven.